STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN onthuld

Square Enix onthulde STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN, als onderdeel van de SQUARE ENIX PRESENTS-livestream op de E3.

Tijdens de show werd ook de STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN TRIAL VERSION aangekondigd. Deze proefversie biedt spelers een voorproefje op de game waarin Jack en zijn bondgenoten – Ash en Jed – de poorten van de Chaos Shrine openen. Ze zijn vastberaden de Chaos te verslaan en hebben de herinneringen aan hun strijd diep in hun harten begraven. Zijn zij misschien de Warriors of Light waar de voorspellingen over spreken?

Spelers van de STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN TRIAL VERSION kunnen alvast een stukje van deze duistere fantasiewereld verkennen. Daarbij kunnen ze een reeks iconische monsters uit de FINAL FANTASY-serie bestrijden met krachtige spreuken en vaardigheden uit diverse jobs, waaronder warrior, dragoon and black mage.

De STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN TRIAL VERSION is vanaf nu tot en met 24 juni 2021 16:59 uur gratis beschikbaar op de PS5. Je kunt de STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN TRIAL VERSION  voor PS5 downloaden in de PlayStation Store.

Daarnaast worden spelers die STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN TRIAL VERSION hebben gedownload en gespeeld uitgenodigd om deel te nemen aan een enquête om feedback te geven aan het ontwikkelingsteam over hun spelervaring en aldus een bijdrage te leveren aan de vorm waarin de game uiteindelijk verschijnt. De enquête is geopend van nu tot en met 30 juni 2021 16:59 uur en is toegankelijk via het menuscherm van de proefversie.

Deze nieuwe action-RPG wordt ontwikkeld in samenwerking met Team NINJA van KOEI TECMO GAMES, de makers van de NINJA GAIDEN- en Nioh-series, en brengt een nieuwe visie naar de FINAL FANTASY-serie. Spelers kunnen STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN in 2022 aanschaffen voor de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en PC.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x