De straatvechters van Street Fighter 5 zullen het nog even vol moeten houden zonder Juri in de multiplayer. Het personage dat al in de story mode verwerkt is zal later deze maand as DLC te downloaden zijn. 

Veel informatie wou Yoshinoro One er op het EVO vechtgametoernooi nog niet over kwijt, behalve dat Juri deze maand nog als DLC beschikbaar moet zijn voor de andere modes in Street Fighter 5. Deze dame kan best een geduchte tegenstander worden, want zoals te zien kan ze een aardige schop en dreun uitdelen.

Daarnaast hebben we ook nog ander DLC nieuws want er komt ook nog een Capcom Pro-Tour pakket. Het pakket zal nieuwe kostuums bevatten voor Chun Li en Cammy en daarbij kunnen we strijden in een nieuwe arena “the ring of destiny” , 2 exclusieve titels, een mysterie kostuum die later bekend wordt gemaakt en krijgen alle vechters ook nog een andere kleur variatie op hun normale kostuum.  Dit pakket kost 25 dollar (25 euro) en het geld daarvan gaat naar het financieren van de Capcom Pro Tour.

 

Laat een antwoord achter