Voor de fanaten van speedruns en glitchruns is het morgen weer smullen want de beste gamers zullen dan hun skills showen op de Summer Games Done Quick 2016 event. Een marathonevent voor het goede doel een week lang alleen games die belachelijk snel worden uitgespeeld.

Games Done Quick is al sinds 2010 een grote event en komt 2 keer per jaar op je af (genaamd Awesome Games Done Quick en Summer Games Done Quick). Het is een event voor het goede doel en dit keer wordt er geld opgehaald voor artsen zonder grenzen en de afgelopen edities was het gelukt om over een miljoen dollar op te halen. Enkele van de games die zullen worden gespeeld zijn: Super Mario Sunshine, Metroid Prime, Donkey Kong Country: Tropical Freeze, Megaman 3, 5 en 8, Spyro: Year of the Dragon, Bioshock, Ratchet & Clank en nog veel meer!

Het event begint morgen om 18.30 uur en gaat door tot en met 10 juli. Het hele schema kun je vinden op deze link. Op twitch zal het event worden uitgezonden op het Games Done Quick kanaal. Om in de stemming te komen, hier een speedrun van Mario Kart 64 van vorig jaar.

Laat een antwoord achter