The Division teased als een stripper met tepelkwastjes!

Er is een hopelijk positieve kant aan de uitgestelde release date van The Division. Het is een online RPG en wat hoort er bij deze games? Nee, geen poffertjes, rare! Een alpha en een beta natuurlijk, YAY!

 

Gister op 12 mei 2015 was er een conference call van Ubisoft’s Earnings (ja, dat is hun afdeling van wat ze verdienen ja). Lekker belangrijk dus, not really, maar de antwoord op de vraag ‘Why de neuk hebben jullie de release date uitgesteld?’ luid als volgt: “The Division is an RPG online game. Those games take more time to be completed and we want to make sure we have enough feedback from consumers from alpha and betas to polish it as much as possible before the launch so that it comes to the market with the best experience possible.”

 

Ubisoft moet nog een formele confirmatie geven over een speelbare alpha of beta. Er waren een paar vrijmetselaar gelovende pannenkoek schuwe wannabe anonymous figuren die op de website van The Division een verborgen code message hadden gevonden die wezen op een alpha test, maar daar is niks mee gedaan verder.  Er liep ook nog een gerucht dat er voor de Xbox One een beta test zou komen afgelopen maart. Pics or it didn’t happen! Oh wait.

Ook heeft Ubisoft zelf gister officieel gemaakt dat de release date uitgesteld is tot Q1 (januari, februari, maart) van 2016 met de boodschap dat ze wat meer tijd aan de developers geven om hun visie voor deze game tot in de puntjes uit te laten werken! Wat wij dus eigenlijk niet echt super erg vinden. Toch?!

Geniet anders nog maar even van de Snowdrop engine;

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=R2NJSAvuiQ0′ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

 

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x