The Last of Us: Part I wordt uitgebreid getoond in nieuwe officiële video

Na het lekken van informatie en diverse gameplay beelden, heeft Naughty Dog vandaag zelf een uitgebreide video uitgebracht van de remake van het aankomende The Last of Us: Part 1.

De video vindt je hieronder en duurt langer dan tien minuten. Het laat dan ook een aantal features van de remake zien, zo zal de game in zowel native 4k met 30 fps als dynamisch 4k met 60 fps gespeeld worden en zal het gebruik maken van diverse DualSense-features zoals haptic feedback, de adaptive triggers en 3D-audio.

Op de PlayStation Blog laat Naughty Dog nogmaals weten dat de game van de grond af aan opnieuw is opgebouwd om gebruik te maken van de capaciteiten van de PlayStation 5.. Dit zorgt voor verbeterde graphics en meer details. Zo zullen in de remake bijvoorbeeld kogels het beton kapotmaken en zal er een naadloze transitie zijn tussen gameplay en tussenfilmpjes. Daarnaast is de animatie van de personages ook veel realistischer en heeft de AI een upgrade gehad.

The Last of Us: Part 1 werd afgelopen juni officieel aangekondigd en zal op 2 september verschijnen voor PlayStation 5 en op een later tijdstip zal de game ook verschijnen op PC.

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x