Tiny Tina’s Wonderlands’ wonderlijke gameplay trailer onthuld

2K en Gearbox Entertainment hebben vandaag een gloednieuwe trailer uitgebracht voor Tiny Tina’s Wonderlands, een nieuwe fantasierijke kijk op het looter-shootergenre van het onvoorspelbare brein van Tiny Tina.

De trailer bevat de eerste glimp van gameplay en onthult gloednieuwe mechanics, zoals toverspreuken, het creëren van personages en de op de tabletop geïnspireerde Overworld. De trailer laat ook voor het eerst de all-star celebrity cast zien.

In Tiny Tina’s Wonderlands gaan spelers op een episch avontuur vol eigenzinnigheid, verwondering en krachtige wapens. Zoals de trailer van vandaag laat zien:Tiny Tina is je ongeordende gids door een buitengewoon fantasierijk waar regels zelden gelden. Verken majestueuze steden, vochtige paddestoelbossen, onheilspellende forten en meer, die allemaal verbonden zijn door een uitgestrekte Overworld;Creëer je eigen held met een uitgebreid multiklassensysteem waarmee je zes unieke vaardigheidsbomen kunt combineren, allemaal met hun eigen geweldige vaardigheden. Level-up, verfijn je bouw, breid je arsenaal uit, en word de ultieme Fatemaker;Versla het kwaad met verwoestende spreuken, krachtige wapens en unieke Action Skills in hectische first-person gevechten. Gebruik je vuurkracht om legioenen vijanden te verslaan, waaronder pratende skeletten, haaien die over land zwerven en kolossale eindbazen;Geniet solo van het verhaal of begin een party met maximaal drie vrienden in naadloze online multiplayer of lokale split-screen. Deel de buit of haast je om de glimmendste buit te bemachtigen – jij bepaalt hoe je speelt!

Tiny Tina’s Wonderlands verschijnt op 25 maart 2022 voor Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en PC.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x