Titanfall 2 speelgoed samen met video game

Het is al een tijdje bekend dat er een nieuwe Titanfall zit aan te komen en zo niet, bij deze. Blijkbaar is de ”franchise” groot genoeg dat er nu zelfs wordt gedacht aan speelgoed.

Todd Mc Farlane’s speelgoed bedrijf kondigde dit aan. Zij zijn met Respawn Entertainment een partnerschap aangegaan en hebben naar buiten gebracht om deze action figures in de winter van dit jaargang uit te laten komen.

Het speelgoed dat in directe verband staat met Titanfall 2 zal zo’n 15 cm groot zijn. Todd Mc Farlane is zeer te spreken over dit project maar wilde niet veel details prijsgeven. Aangezien dit zou kunnen leiden naar eventuele spoilers voor de video game zelf.

Todd Mc Farlane stopt niet bij Titanfall. Todd heeft aangekondigd samen met Scottgames te werken. Scottgames is het brein achter de indie game Five Nights of Freddy.

Respawn en de alles heersende publisher EA hebben vanaf de release van het eerse deel al hints gegeven voor een eventuele tweede deel. Het moet een multiplatform zijn met meer nadruk op een single player campaign. Respawn wilt zelfs met een spinoff smartphone game komen en daarnaast een televisie serie, gewoon omdat het kan.

Ook interessant
Maar liefst 25 exclusieve games in ontwikkeling voor PlayStation 5
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x