Tweede DLC voor Far Cry 6, Pagan: Control, vanaf 11 januari verkrijgbaar

Far Cry 6 fans mogen volgende week hun hart ophalen, want dan verschijnt het tweede DLC pakket van de game.

In Pagan: Control, belichamen spelers Pagan Min, de iconische schurk uit Far Cry 4. Er staat een gloednieuwe ervaring geïnspireerd op het roguelite-genre dat zich afspeelt in de diepten van de verontruste psyche van de schurk voor hen klaar. Pagan: Control, een combinatie van intense actie en verhalen, biedt spelers een unieke kans om de geest van Pagan te verkennen, meer te weten te komen over zijn verleden en het op te nemen tegen bekende gezichten terwijl hij worstelt om te ontsnappen aan zijn cyclus van schuld en spijt.

Eerder verscheen al Vaas: Insanity, een mix van actie en storytelling, welke een unieke kans bood om het verleden, de persoonlijke demonen en de beweegredenen van Far Cry 3-schurk Vaas beter te begrijpen. 

Joseph: Collapse, de derde en laatste DLC van de Season Pass, is later dit jaar verkrijgbaar en stelt spelers staat om in de geest van de schurk van Far Cry 5 te duiken.

Pagan: Control, de tweede DLC voor de Season Pass van Far Cry 6, is vanaf 11 januari verkrijgbaar voor Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Google Stadia en PC.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x