Ubisoft neem weer eens de tijd en waarom ook niet? Far Cry 5 en The Crew 2 zijn beide titels die bij mensen een hoge verwachting oproepen. De ontwikkelaar heeft gemerkt dat ze iets langer de tijd nodig hebben om aan beide games te sleutelen.

Far Cry is natuurlijk een van de grote shooters wat betreft singleplayer en co-op gameplay. Deel 5 zou oorspronkelijk op 27 februari uitkomen, maar de zal nu een maandje opschuiven. 27 maart komt de game uit en kun je Hope County onveilig maken (voor zover het nog niet onveilig was). The Crew 2 zou oorspronkelijk op 16 maart in de winkels liggen, maar dat wordt nu ergens tussen april en september ’18.

Als oorzaak geeft Ubisoft aan dat het gewoon meer tijd wil hebben om de games naar een hoger niveau te tillen. Ubisoft heeft een goed gevoel overgehouden aan Assassin’s Creed Origins, een game waar ze ook wat extra tijd nodig hadden. Voor zowel The Crew 2 als Far Cry 5 geldt hetzelfde en laten we hopen dat dit ook prima uitpakt. Assassin’s Creed Origin’s werd door Rowdy namelijk beloond met een prima score van 85 punten.

één antwoord