Het spel is al een aantal keer uitgesteld, maar toch lijkt het feest bijna te kunnen beginnen voor de Playstation 4 spelers. Het avonturenspel Uncharted 4: A Thief’s End komt over ongeveer een maand uit en er zijn wat kiekjes opgedoken van de artbook van de game en het ziet er best strak uit.

Behalve dat een artbook vet is, geeft het ook wat meer informatie over de game, dus het loont sowieso om even de plaatjes te checken als je in afwachting ben op de game. Zo zien we het boek, wat schetsen de outfits die voor de game zijn ontworpen en een locatie van de game. Daarnaast zien we dat het pakket met artbook in een mooi doosje zal worden geleverd. Er zullen twee versies te koop zijn van het artbook: los voor 40 dollar of de complete “limited edition” (1500 stuks) box (zoals zichtbaar hieronder) met de lithograph en “The Art Of The Uncharted Trilogy” voor 90 dollar, verkrijgbaar in de shop.

3028732-uncharted3028729-book-ce-uc-artof-cover-front 3028731-book-ce-uc-artof-litho 3028730-book-ce-uc-artof-interior01

Laat een antwoord achter