Uncharted 4: The Lost Legacy DLC in beeld, Season Pass verdwijnt

Vorige week was de PlayStation Experience en hier kwam Uncharted 4 ook nog even voorbij met nieuwe singleplayer DLC. Hier zal Chloe haar rentree maken in de game!

Doordat The Lost Legacy een stuk uitgebreider zal worden dan oorspronkelijk gepland, zal het dan ook meer een expansion zijn dan DLC. Zodoende komt het prijskaartje ook hoger te liggen en dat heeft weer gevolgen op de season pass van Uncharted 4.

Bij aanschaf van de Uncharted 4 Digital Deluxe Edition of de Explorer’s Pack krijg je naast multiplayercontent ook The Lost Legacy, maar volgens geruchten wil Naughty Dog de verkoop van de Season Pass zo snel mogelijk stoppen. Het gerucht gaat dan ook dat de uiteindelijke singleplayer-uitbreiding duurder zal zijn dan de season pass, die 24,99 euro kost, en dat lijkt dan ook de reden dat het Explorer’s Pack en de Digital Deluxe Edition van Uncharted 4: A Thief’s End nog maar tot 13 december te koop zal zijn.

Het zal enkel nog mogelijk zijn om Uncharted: The Lost Legacy als digitale of fysieke standalone-game aan te schaffen. Indien je geïnteresseerd bent in The Lost Legacy én beschikt over Uncharted 4, dan lijkt het dus een goede deal om de Season Pass NU snel aan te schaffen. Het Explorer’s Pack geeft je dan tevens direct de beschikking over 3.200 Uncharted-punten voor de multiplayer van Uncharted 4 met een waarde van 19,99 euro. Naughty Dog zegt zelf nog even snel het volgende:

If you picked up the Uncharted 4 Digital Deluxe Edition or the Explorer’s Pack, you’ll get The Lost Legacy as a download at launch. Both versions will only be available until December 13, so don’t miss your chance to get Uncharted 4 and The Lost Legacy at an amazing value.

Benieuwd naar wat je mag gaan verwachten? Check dan snel de ingame gameplay trailer van The Lost Legacy!

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x