Vier Halloween in Rocket League

Vandaag is het Haunted Hallows-evenement van start gegaan in Rocket League. Het event zal duren tot 1 november.

Het is natuurlijk niet nieuw dat Rocket League Halloween viert. De thematische update bevat dan ook diverse wagens en items gebaseerd op Batman, en zo kun je dus drie Batmobiles welke al eerder al in-game werden verkocht, nieuwe items en een tijdelijk speelbare modus genaamd Gotham City Rumble terug vinden in de game. Ook kent de update diverse uitdagingen voor de game om items gebaseerd op vijanden te ontgrendelen.

De nieuwe Gotham City Rumble mode zal de gebruikelijke Rumble-gameplay bevatten, maar wel met een kleine twist. Zo zijn de power-ups gebaseerd op Batman, en mag je Joker’s Boxing Glove, Harley’s Hammer en Poison Ivy’s Vines verwachten. Ook kun je nu de Beckwith Park-arena vinden in de game met diverse kleine details die Batman-fans zeker zullen waarderen.

Als laatste is vanaf vandaag de Bat-Signal Goal Explosions triple-pack beschikbaar in de Item Shop van de game. In deze pack vindt je een Bat-symbool die explodeert in drie versies: eentje gebaseerd op het symbool uit de film uit 1989 van Tim Burton, eentje gebaseerd op de Christopher Nolan-trilogie en eentje gebaseerd op de recente Zack Snyder-films.

Rocket League is reeds gratis verkrijgbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S, Nintendo Switch en PC.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x