Er is officieel nog geen fuck vrijgegeven qua informatie over de nieuwe CoD, maar de eerste geruchten dwalen al rond over het net. Misschien dat het dan toch die WWII shooter word waar iedereen naar zit te smachten?!? Nee hoor, als we de bron moeten geloven gaan we alleen nog maar verder de toekomst in.. Ruimtegevechten, alles. Want daar zat menig trouwe Rambo natuurlijk op te wachten.

Dat er een nieuwe Call of Duty wordt gemaakt door Infinity Ward en eind dit jaar gaat verschijnen was geen verassing, maar wat we te horen hebben gekregen van de insider en NeoGaf-bezoeker ‘shinobi602’ is wel weer even schrikken. Sci-fi, space battles.. Het is allemaal even moeilijk te verwerken. Iedereen die hoopte/rekende op een World at War II, komt dan toch echt wel zwaar bedrogen uit. Opzich..

We zouden een gerucht natuurlijk niet plaatsen als hij niet solide genoeg was, maar gluiperige gluiperd ‘shinobi602’ heeft al eerdere geruchten bevestigd die waar bleken te zijn. Zo wist hij al eerder te vertellen dat er in BO3 gewallrunned zou kunnen worden, spelers mechanische ledematen zouden hebben en dat de last-gen console versies ontwikkeld zouden worden door een andere studio.

Volgens deze modern-day Nostradamus lijkt ‘Black Ops 3 tegenover de nieuwe installment op ‘het Stenen Tijdperk’, en speelt dus veel, veel verder in de toekomst af.’

Zitten jullie hier op te wachten? Laat het ons weten in de comments!

3 reacties

Laat een antwoord achter