Volgens insider zal Rockstar Grand Theft Auto 6 in 2024 uitbrengen

Rockstar heeft enige tijd geleden bevestigd dat Grand Theft Auto 6 in ontwikkeling is, maar verdere details over het spel zijn onbekend. Uiteraard komen er hier en daar gelekte details naar boven, zoals vorig jaar toen een enorme lek vroeg beeldmateriaal van de game liet zien. Toch vraagt iedereen zich af wanneer we werkelijke gameplay van de game krijgen te zien…

Als we Tez2, een insider die onder de GTA-community als erg betrouwbaar wordt gezien, moeten geloven zullen we dit jaar werkelijke gameplay krijgen te zien van de game. In een post op GTA-forums zei hij namelijk dat de aankondiging van Grand Theft Auto 6 “dit jaar een gegeven is”, waarbij het spel mikt op een lancering tijdens de feestdagen van 2024, hoewel dit kan worden uitgesteld tot 2025.

Interessant genoeg zegt de insider ook dat Rockstar content uit het spel heeft geschrapt om ervoor te zorgen dat het niet veel verder wordt uitgesteld, en dat deze inhoud nu als post-launch DLC aan het spel wordt toegevoegd.

Volgens eerdere berichten zal GTA 6 zich afspelen in een moderne Vice City en zal het twee protagonisten hebben, waarvan er één een vrouw zal zijn. Rapporten hebben beweerd dat Rockstar andere projecten intern heeft stilgelegd – inclusief remasters van Red Dead Redemption en GTA 4 – om zich te concentreren op de ontwikkeling van de langverwachte opvolger.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x