Trails of the Blood Dragon is een mash-up tussen de games Far Cry 3: Blood Dragon en Trails. Het blijkt een best pittig spelletje te zijn waarbij je op een motor een parkour moet afleggen en hopelijk zonder gebroken ledematen of tanden die eruit liggen. Verwacht deze game dus ook niet geheel zonder fout of valpartij door te lopen.

Ubisoft heeft daarom een leuk idee voor de PC-gamer. Je download de demo van de game en mocht je de demo met minder dan 15 fouten uitspelen, dan krijg jij de volledige versie gratis. De demo is te downloaden via UPlay en de actie is geldig tot en met 31 juli, dus je hebt nog iets meer dan een week om je beste wiel voor te zetten en je motorbike door het parkour te laten scheuren. Slimme actie van Ubisoft om mensen toch aan je game te lokken en aangezien het zomer is hebben we er best een avondje voor over om in die foute 80’s cyberpunkstijl achter de stuur van een motorbike te klimmen. Om je alvast voor te bereiden op wat je te wachten staat is hier de E3 launchtrailer nogmaals.

De volledige versie is op dit moment al te downloaden voor d Playstation 4, Xbox One en PC en kost 15 euro. De winactie is echter alleen geldig voor de PC.

Laat een antwoord achter