Er gaan de laatste maanden flinke geruchten omtrent de Call of Duty reeks. In de eerste instantie werd gedacht dat er een remake zou komen van de Modern Warfare reeks, maar een klein tijdje geleden kwam er het gerucht dat Ghosts een vervolg zou krijgen.

Eind februari was er blijkbaar een lek bij het Engelse GamesTM magazine. Hier was te lezen dat de nieuwe Call of Duty terug zou keren naar het Ghosts universum. Vandaag werden we geconfronteerd met het nieuws dat deze game er dan ook werkelijk gaat komen. Een hoge pief in de gamingindustrie en een aantal andere anonieme bronnen bevestigen dit tegenover FragHero.

De aankomende Call of Duty titel is in ontwikkeling bij Infinity Ward en zal een direct vervolg worden op Call of Duty: Ghosts. Deze game verscheen in 2013 en kwam ook van de hand van Infinity Ward. Het is dan ook aannemelijk dat zij dus met het tweede deel bezig zijn.

Op dit moment zijn er geen specifieke details bekend over de game. Men gaat er vanuit dat het verhaal gecontinueerd wordt na de gebeurtenissen in deel een. Daarnaast spreekt men over dat de game visueel een stuk beter zal worden dan zijn voorganger. Ook zal Riley, de herdershond in het eerste deel, zijn terugkeer maken.

Uitgever Activision is bezig om een officiele aankondiging te maken, voordat de E3 zal beginnen dit jaar. Daarnaast zegt men dat er ook een goede, speelbare demo op de Amerikaanse gamebeurs te vinden zal zijn. De release van Ghosts 2 zal in november van dit jaar zijn, zoals we gewend zijn van de Call of Duty reeks. De game zal verschijnen voor de Playstation 4, Xbox One en PC.

2 reacties

  1. Avatar
    Michael Gleiser

    Fuck die call of duty’s , ben er klaar mee , kocht ze alleen nog maar om online met me maatjes te spelen maar ben er zoooo snel op uitgekeken . Ik hoop zelf wel weer een ww2 shooter , en die gaat eraan komen eind vh jaar / begin volgend jaar , ben alleen de naam ff kwijt?

Laat een antwoord achter