Alle hens aan dek! World of Warships: Legends gaat op 21 december de gesloten bèta fase in op de PlayStation 4 en Xbox One.

Kapiteins kunnen zich alvast registreren voor de test en krijgen als dank, voor hun hulp tijdens de test, speciale content bij de lancering.

De introductie van combat missies zullen ook nieuwe mogelijkheden bieden om speciale items en bonussen vrij te spelen. Spelers kunnen dagelijkse of wekelijkse opdrachten uitvoeren om schepen tot zinken te brengen, XP te spekken en vijanden onder vuur te zetten. Dankzij de toevoeging van voicechat kun je gezellig samen met vrienden missies te volbrengen.

Naast de nieuwe content is ook de userinterface verfijnt en aangepast voor de console spelers; dankzij de feedback die alfa testers hebben gegeven. De in-game interface is versimpeld voor een toegankelijkere ervaring en zo zijn er ook andere zaken aangepast om de gevechten soepeler te laten verlopen. Op visueel vlak zijn er verbeteringen aan het water, rook effecten, model schepen uitgevoerd zodat het nog mooier van het beeldscherm afspat.

Spelers kunnen zich alvast op de site http://wowslegends.com opgeven voor de aankomende gesloten bèta weekenden voor World of Warships: Legends en krijgen daarmee leuke in-game beloningen bij de lancering in 2019. De eerste gesloten bèta gaat al op 21 december van start.

World of Warships: Legends is compleet opnieuw opgebouwd zodat het zijn volle potentie op de consoles kan gaan bereiken. Gloednieuwe userinterface, intuïtieve gameplay en exclusieve content maakt dit binnenkort een geweldige ervaring voor op de PlayStation 4 en Xbox One wordt.

Laat een antwoord achter