Er is een nieuwe Xbox One-update aanstaande en die voegt een aantal dingen toe. De belangrijkste toevoeging is de FastStart optie die ervoor zorgt dat je niet lang hoeft te wachten op installeren voordat je met je game kan starten.

Regelmatig komen er weer een rijtje console-updates langs. Wat dat betreft zijn consoles steeds meer op computers gaan lijken. Microsofts Xbox One is nu aan de beurt voor een update. Het mag dat niet de grootste update zijn, toch voegt het weer een paar handige zaakjes toe. De FastStart optie zorgt ervoor dat je bij installatie eerst de belangrijke zaakjes worden geïnstalleerd. Zo kun je snel aan de start met een spel terwijl je console op de achtergrond de overige of latere levels aan het installeren is. Natuurlijk erg handig aangezien spellen van 50 gb geen uitzondering meer zijn. Niet bij iedere game is FastStart mogelijk. Tot nu toe geld het voor alle Engelstalige games die met de Xbox Game Pass gespeeld kunnen worden.

Naast FastStart geeft de nieuwe update je ook de mogelijkheid om groepen aan te maken met games. Ondertussen hebben gold leden wel een dikke catalogus op kunnen bouwen en dus is het handig om games te kunnen groeperen. Bijvoorbeeld met games die je nog wil uitspelen maar geen tijd voor had, games die je al 100% hebt uitgewoond en games die je aan kan zetten wanneer je vrienden over de vloer komen.

Verder zijn de zoekopties verbeterd en kan je overal op je dashboard met een druk op de y-knop zoeken naar games, apps of info. Als laatste zijn het gemak en de kwaliteit van streaming en broadcasting verbeterd. Je kunt alles rechtstreeks op de Xbox pagina nog eens nalezen. De update wordt nu de wereld ingezonden dus ondertussen kun je hem al binnen hebben!

Laat een antwoord achter