Zoetmakertje Titanfall 2

Game studio Respawn verantwoordelijk voor Titanfall bevestigd min of meer dat er een sequel aan komt. Verder werd er gezegd dat het een ”multiplatform” game zou worden. Dus het wekt de suggestie op dat het verkrijgbaar word voor PS4, Xbox One en PC. 

Abbie Heppe, een developer van Respawn Entertainment en de studio’s community manager sprak heel kort over een nieuw project waar zij mee bezig waren. Dit allemaal tijdens een podcast van EXL.

titanfall

Tijdens de podcast gaf zij niet veel weg. Dit heeft misschien te maken met het feit dat de sequel niet officieel is bevestigd. Wel zei Abbie Heppe dat er voordelen zijn aan een eventuele sequel.

”Het leuke eraan om te werken aan een sequel is dat wij al een basis hebben. Wij hebben de engine en daarmee al een lijn uitgezet en de fundering vanuit het eerste deel. Hiermee kunnen wij verder bouwen en meer mogelijkheden toepasssen.”

Tijdens de podcast werd gevraagd of er een traditioneel campaign mode zou komen, Abbie Heppe zei, ”we hebben de feedback gehoord”.

Vorige maand heeft Respawn co-founder Vince Zampella al bevestigd dat er begonnen is aan een ”multiplatform” Titanfall sequel. Maar is het nieuws een beetje dood gaan bloeden. Nu is er weer wat leven in het verhaal en is het maar een kwestie van tijd voor dit deel uitkomt. Voor in de tussen tijd. Hier een stukje gameplay.

https://www.youtube.com/watch?v=4l9h1HufiEo

 

 

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x