Nieuwe Ubisoft game For Honor is multiplayer only?

Tjongejongejongejonge, wat werden we verrast op de E3 in 2015. Een van de titels die voor ons het meeste eruit sprong was For Honor. Een game met middeleeuws thema waar hakken en zagen een grote rol speelt.

Hoe vet is het om met ridders, Vikingen en Samurais het tegen elkaar op te nemen om voor eens en voor altijd te bewijzen wie er nou de sterkste krijger ter wereld is. Aangezien de game als een multiplayer game neergezet werd hadden veel gamers dan ook de klacht dat For Honor wéér een game wordt waarin je in de Middeleeuwen vecht, maar zonder singleplayer-campagne.

Gelukkig was daar onlangs een interview met IGN waarin gameproducent Stephane Cardin liet weten dat er wel degelijk een solocampagne komt. Sterker nog: die werd al genoemd tijdens de E3 van 2015, maar werd helaas ondergesneeuwd door het beeldmateriaal dat zich concentreerde op de multiplayer. Cardin popelt dan ook om ons singleplayer-beelden te laten zien.

For Honor heeft geen fantasy-thema, dus het is heel goed mogelijk dat er zelfs drie verschillende campagnes komen, een voor elk van de facties. Maar dat is natuurlijk pure speculatie; waarschijnlijk weten we pas bij de release hoe de vork precies in de steel steekt.


For Honor gaat verschijnen op de Xbox One, PlayStation 4 en PC. Over een releasedatum is nog helemaal niets bekend.

Ook interessant
Zombie Onslaugt in Black Ops Cold War alleen exclusief te spelen op PlayStation-consoles
NL / EN