Over StarGamers

StarGamers is oorspronkelijk opgericht in 2005 door Rowdy Oomen als radioprogramma op het voormalige internet station GamesFM. Hierin werd elke week het laatste gamenieuws en reviews besproken, werden diverse topics aangehaald met luisteraars en klonken de laatste hits.

Het huidige StarGamers zag op 1 april 2015 het levenslicht en is opnieuw opgericht door Rowdy Oomen. Inmiddels bestaat StarGamers dus al meer dan vijftien jaar en is het een drukbezochte Nederlandse gamesite geworden voor het meest verse game nieuws, de laatste game reviews en ander game gerelateerde content.

Sinds de lancering van ons online magazine in maart 2015 hebben wij ons breed ingezet op de gamingmarkt. We zijn een compleet platform voor alle gamers in de Benelux. Doormiddel van StarGamers voorzien wij professionals en consumenten van content voor alle gamingplatformen.

StarGamers is de plek waar gamers samenkomen om informatie te halen over hun grote passie. Via social media kunnen zij deelnemen aan discussies met andere leden en onze crewmembers. Wij noemen onszelf graag een online gamingmagazine vanwege het aanbod aan nieuws, impressies, recensies en reports.

Onze backbone is de community, ons magazine wordt gemaakt door gamers, voor gamers. Gamers kenmerken zich uiteraard door hun passie voor games en interesse voor randapparatuur. Onze doelgroep is met een gemiddelde leeftijd van 25 jaar zeer interessant en bied diverse mogelijkheden voor adverteerders.

In de afgelopen jaren hebben wij een flinke community opgebouwd, waaronder een PlayStation Facebook groep met meer dan 12.000 leden en een jaarlijkse goede doelen actie onder de naam Game Changers: Gamen voor het Goede Doel.

Onze crew is een hechte groep die de passie voor games delen en dit graag overdragen aan anderen.

NL / EN