We are StarGamers!

Een multiplatform gaming magazine, opgericht in 2015.

Sinds de lancering van ons online magazine in maart 2015 hebben wij ons breed ingezet op de gaming markt. We zijn een compleet platform voor alle gamers in de Benelux. Doormiddel van StarGamers voorzien wij professionals en consumenten van content voor alle gamingplatformen.

StarGamers is de plek waar gamers samenkomen om informatie te halen over hun grote passie. Via social media kunnen zij deelnemen aan discussies met andere leden en onze crewmembers. Wij noemen onszelf graag een gaming magazine vanwege het aanbod aan nieuws, impressies, recensies en reports. Daarnaast gaan wij in de toekomst video’s produceren waarin wij onze passie mogen delen met alle gamers van de Benelux.

Onze backbone is de community, ons magazine wordt gemaakt door gamers, voor gamers. Gamers kenmerken zich uiteraard door hun passie voor games en interesse voor randapparatuur. Onze doelgroep is met een gemiddelde leeftijd van 23 jaar zeer interessant en bied diverse mogelijkheden voor adverteerders.

Ondanks dat StarGamers een nieuw online medium is, is onze verwachting dat wij uitgroeien tot een van de grotere online platformen in de Benelux. Op dit moment trekken wij maandelijks duizenden gamers die onze artikelen en persoonlijke schrijfstijl zeer waarderen.

Onze crew is een hechte groep die de passie voor games delen en dit graag overdragen aan anderen.

StarGamers: Your Multiplatform Gaming Magazine!

Rowdy Oomen

Founder, PR manager, designer & scriptkiddie

Rianne Elyse

Eindredactrice

Tessa Kuunders

Gastredactrice

Valérie van Acquoij

Eindredactrice

Royal S

Gelegenheidsredacteur

Boaz v/d Beatz

Gelegenheidsredacteur

David Tromp

Redacteur

Jan van der Zwan

Video editor

Jeffrey Noordermeer

Video editor

Ermon Islami

Redacteur

Flloyd Hansen

Redacteur

Stephan Stuij

Redacteur