We are StarGamers!

Een multiplatform gaming magazine, opgericht in 2015!


Sinds de lancering van ons online magazine in maart 2015 hebben wij ons breed ingezet op de gamingmarkt. We zijn een compleet platform voor alle gamers in de Benelux. Doormiddel van StarGamers voorzien wij professionals en consumenten van content voor alle gamingplatformen.


StarGamers is de plek waar gamers samenkomen om informatie te halen over hun grote passie. Via social media kunnen zij deelnemen aan discussies met andere leden en onze crewmembers. Wij noemen onszelf graag een online gaming magazine vanwege het aanbod aan nieuws, impressies, recensies en reports.

Onze backbone is de community, ons magazine wordt gemaakt door gamers, voor gamers. Gamers kenmerken zich uiteraard door hun passie voor games en interesse voor randapparatuur. Onze doelgroep is met een gemiddelde leeftijd van 26 jaar zeer interessant en bied diverse mogelijkheden voor adverteerders.


StarGamers draait al even mee in de industrie en in de afgelopen jaren zijn wij uit gegroeid tot een van de grotere online platformen in de Benelux. Op dit moment trekken wij maandelijks tienduizenden gamers die onze artikelen en persoonlijke schrijfstijl zeer waarderen. Onze crew is een hechte groep die de passie voor games delen en dit graag overdragen aan anderen.

StarGamers: Your Multiplatform Gaming Magazine!

Founder, PR manager, designer & scriptkiddie
Gelegenheidsredacteur
Gelegenheidsredacteur
Redacteur
Redacteur
Redacteur
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x