Bereid je voor op een angstaanjagende ervaring in Little Hope

Nu Halloween nadert en de dagen donkerder worden, is dit het perfecte moment om te ontspannen in een comfortabele stoel en op een angstaanjagende reis naar Little Hope te gaan. Doe het licht uit en speel de game met vrienden of alleen, als je durft…

Vier studenten en hun leraar stranden verlaten en helemaal alleen in een afgelegen stad kilometers van de bewoonde wereld nadat hun bus crasht bij slecht weer. Gevangen door een mysterieuze mist in de stad Little Hope, zoeken ze wanhopig naar een manier om te ontsnappen, terwijl visioenen uit het verleden hen achtervolgen. Terwijl ze getuige zijn van het gruwelijke verleden van de stad en de verschrikkelijke gebeurtenissen tijdens de Andover Witch trials duiken er helse demonen op, meedogenloos in hun jacht op onze ongelukkige slachtoffers. Ze moeten de motivatie van deze verschijningen achterhalen voordat de kwade krachten aan het werk hun zielen naar de hel slepen!

In dit horroravontuur word je geconfronteerd met situaties van leven of dood en moeilijke dilemma’s die het lot van je personages bepalen. Speel alleen of laat je lot over aan het oordeel van je vrienden en test hun vermogen om de juiste keuzes te maken in de Shared Story- of Movie Night-modi. Bestuur verschillende castleden en geniet van vertakkende verhaallijnen die veranderen afhankelijk van de keuzes die je maakt.

Je grondige verkenning wordt ook beloond. Zoek naar mysterieuze pictures die je hints geven over de mogelijke toekomst van je personages en gebruik ze verstandig. Verken en ontgrendel items die verborgen geheimen van het stadje Little Hope onthullen, evenals exclusieve bonuscontent met details over de ontwikkeling van de game, inclusief behind-the-scenes footage en comic- en art-boeken.

Bereid je voor op de lancering van The Dark Pictures Anthology: Little Hope op 30 oktober 2020 voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Beide titels van The Dark Pictures Anthology – Man of Medan en Little Hope – zullen middels backwards compatibility ook speelbaar zijn op  PlayStation 5 en Xbox Series X / Series S.

Ook interessant
DOOM Eternal: The Ancient Gods – Part One is nu beschikbaar
NL / EN