Code van Horizon Forbidden West is gelekt

Er blijkt een vroege versie van Horizon Forbidden West gelekt te zijn op het internet. Het zou hier gaan om de PlayStation 4 versie van de game.

Er zijn gisteren enkele screenshots van de gelekte versie van de game op social media verschenen. Hierbij werd gemeld dat de game is gelekt. Ondertussen zijn de screenshots verwijderd tezamen met het bericht.

Video Game Chronicle heeft dit nieuws als eerste opgemerkt en via bronnen blijkt dit nieuws bevestigd te zijn. Het lek zou alle belangrijke content uit de game bevatten, en de kans is dus groot dat er binnenkort flink wat spoilers gaan verschijnen. 

Dit is niet de eerste keer dat er een grote titel van Sony is gelekt. Dit gebeurde al eerder met The Last of Us: Part II, welke lekte in 2020 net voor de release. Hierdoor waren er ruim voor de release al spoilers over het verhaal online te vinden.

Horizon Forbidden West zal op 18 februari exclusief verschijnen voor PlayStation 4 en PlayStation 5. Het is een direct vervolg op Horizon Zero Dawn en in de nieuwe game verken je als Aloy een nieuw gebied. De game wordt ontwikkeld door de Nederlandse studio Guerrilla Games. 

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x