2K heeft vandaag het volledige overzicht van cover-atleten voor NBA 2K21 – de volgende in de serie van meest vooraanstaande en best verkopende NBA videogame-simulaties van de afgelopen 19 jaar – onthult.

Op de cover van de current-generation versie van NBA 2K21 is vijfvoudig NBA All-Star en Portland Trial Blazers-uitblikker Damian Lillard te vinden.

Zion Williamson – New Orleans Pelicans forward, 2019 1st Overall Pick en met algemene instemming 2019 National College Player of the Year – heeft zijn weg gevonden naar de cover van de PlayStation 5- en Xbox Series X-versies.

Tenslotte worden Kobe Bryants levenslange prestaties basketbal-perfectie geëerd in de Mamba Forever Edition.

NBA 2K21 komt op 4 september 2020 uit voor de huidige generatie consoles en is vanaf vandaag beschikbaar voor pre-order. Daarnaast zal de game verkrijgbaar zijn als launch titel voor de PlayStation 5 en Xbox Series X tijdens de feestdagen.

Met uitgebreide verbeteringen voor de best-in-class graphics en gameplay, competatieve en community online features, en diepgaande, gevarieerde gamemodes, dompelt NBA 2K21 je als enige in zijn soort volledig onder in alle facetten van de NBA en haar cultuur.

Dit jaar biedt NBA 2K21 twee edities van de game op digitaal en fysiek gebied: een standaard editie en een speciale Mamba Forever Edition. NBA 2K21 is verkrijgbaar voor €69,99 op de huidige generatie consoles. Voor de PlayStation 5 en Xbox Series X zal NBA 2K21 beschikbaar zijn voor €74,99.

De NBA 2K21 Mamba Forever Edition komt uit voor €99,99 voor zowel de huidige als de volgende generatie consoles. Deze bevat dual-access, waarbij je bij aanschaf van de Mamba Forever Edition op de huidige of volgende generatie console ook wordt voorzien van een kopie van de standaard editie van de game voor de andere generatie binnen dezelfde console-familie zonder bijkomende kosten.

Voor NBA 2K21 is de Legend Edition vervangen door de Mamba Forever Edition om Kobe Bryants levenslange strijd voor overwinning en nalatenschap in de basketbalsport te eren. Voor veel fans hadden Kobes prestaties op het veld en liefde voor het spel wereldwijd een geweldige impact.

Daarnaast is zijn lijst met awards en onderscheidingen grandioos: vijfvoudig NBA-kampioen, achtienvoudig NBA All-Star, tweevoudig NBA Finals Most Valuable Player, 2008 NBA MVP, elfvoudig All-NBA First Team, negenvoudig NBA All-Defensive First Team, tweevoudig NBA Scoring Champion, 2008 en 2012 Olympisch Goude Medaillewinnaar, de onovertroffen leidende scoorder voor de Los Angeles Lakers en nog veel meer.

Voorheen was Kobe al de cover-athleet voor NBA 2K10, de Legend Edition van NBA 2K17 en is hij vereeuwigd in de NBA 2K21 Mamba Forever Edition met unieke custom covers voor zowel de huidige als de volgende generatie versies van de game. Hiermee wordt zijn carrière van zijn begindagen als No. 8-dragend en 81 punten scorend, tot aan No. 24-dragend en 60 punten scorend op de avond van zijn laatste NBA-game gehonoreerd. 

Terwijl de next-gen versie van NBA 2K21 volledig van de grond af aan opnieuw opgebouwd is voor de volgende generatie consoles introduceert 2K ook verscheidene initiatieven om de twee versie van de game met elkaar te verbinden. NBA 2K21 is voorzien van MyTEAM Cross-Progressie en een Shared VC Wallet binnen dezelfde console-familie (van PS4 naar PS5 en van Xbox One naar Xbox Series X).

MyTeam Cross-Progressie biedt de mogelijkheid om alle MyTEAM Points, Tokens, kaarten en voortgang te delen op zowel de huidige als de volgende generatie-versies van NBA 2K21 binnen dezelfde console-familie. Tegelijkertijd betekent de Shared VC Wallet dat alle verdiende of aangeschafte VC beschikbaar zijn voor zowel de huidige als de volgende generatie-versies van NBA 2K21 binnen dezelfde console-familie.

Zoals eerder aangegeven, is het voor spelers die beide versies van NBA 2K21 willen aanschaffen voor PlayStation of Xbox interessant om de Mamba Forever Edition te bekijken. Deze is voorzien van dual-access en biedt spelers een kopie van de standaard editie van NBA 2K21 voor next-gen binnen dezelfde console-familie zonder bijkomende kosten.

Vooruitkijkend zal NBA 2K bijkomende aankondigingen en nieuws omtrent NBA 2K21 delen waaronder ook de soundtrack onthulling, first looks voor gameplay en features voor zowel de current-gen als next-gen versies van NBA 2K21, de 2K Day-viering en nog veel meer.

NBA 2K21 zal wereldwijd beschikbaar komen voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC en Google Stadia op 4 september 2020. Daarnaast zal NBA 2K21 beschikbaar zijn als launch titel voor PlayStation 5 en Xbox Series X tijdens de feestdagen.

Laat een antwoord achter