The Pokémon Company International en Nintendo hebben vandaag nieuwe details bekendgemaakt over de Pokémon Sword-uitbreidingspas en de Pokémon Shield-uitbreidingspas.

Dit betreft onder meer G-Max-aanvallen die alleen gebruikt kunnen worden door evoluties van de eerste partner-Pokémon in de regio Galar: Rillaboom, Cinderace en Inteleon. Trainers kunnen zich daarnaast verheugen op nieuwe League Card-ontwerpen en een vroegkoopbonus. 

Ontdekte Gigantamax-vormen
In The Isle of Armor (uitbreidingspas deel 1) kunnen Trainers bepaalde Pokémon die samen met hen reizen, helpen aan het vermogen om te Gigantamax-en. Dit heeft geleid tot de ontdekking van de Gigantamax-vormen voor Rillaboom, Cinderace en Inteleon. De G-Max-aanvallen die deze Gigantamax-Pokémon kunnen uitvoeren, zijn enorm krachtig en hebben een nog grotere slagkracht dan gewone Max- of G-Max-aanvallen. Ze kunnen bovendien de effecten van de Ability van het doelwit neutraliseren!

Gigantamax Rillaboom
Aanvallen van het type Ground die door Gigantamax Rillaboom worden uitgevoerd, veranderen in G-Max Drum Solo. Bij deze aanval begint Rillaboom ritmisch te drummen met de stokken aan zijn handen en beheerst hij op elegante wijze met zijn spectaculaire drumtechniek boomwortels. Hij laat deze boomwortels vervolgens van onder een tegenstander uitschieten, waardoor hij enorme schade toebrengt.

Gigantamax Cinderace
Aanvallen van het type Fire die door Gigantamax Cinderace worden uitgevoerd, veranderen in G-Max Fireball. Bij deze aanval vuurt Cinderace met zijn sterke benen een gigantische vuurbal op de tegenstander af. Wanneer de vuurbal doel treft, ontstaat er een geweldige explosie.

Gigantamax Inteleon
Aanvallen van het type Fire die door Gigantamax Inteleon worden uitgevoerd, veranderen in G-Max Hydrosnipe. Bij deze aanval legt Inteleon aan vanaf de bovenzijde van zijn hoog oprijzende staart, waarbij hij water op zijn vingertop verzamelt voordat hij het op de tegenstander afspuit. Het water spuit met zo’n kracht en snelheid weg dat het een enorme explosie veroorzaakt wanneer het het doel treft. Het heeft een grotere vuurkracht dan andere Max-aanvallen.

Nieuwe League Card-ontwerpen en vroegkoopbonus
Pokémon Trainers in de regio Galar maken League Cards om zichzelf te introduceren. Tijdens het verloop van hun avontuur in The Isle of Armor en The Crown Tundra worden backgrounds, effecten en frames toegevoegd die niet beschikbaar waren in Pokémon Sword en Pokémon Shield. Spelers kunnen daarnaast hun League Card veranderen met de Card Maker-functionaliteit van Rotomi en deze nieuwe ontwerpen, nieuwe outfits en nieuwe kapsels gebruiken voor een unieke League Card die hun persoonlijkheid perfect tot uitdrukking brengt.

Trainers die de Pokémon Sword– en Pokémon Shield-uitbreidingspas vlak na de introductie van de uitbreiding The Isle of Armor aanschaffen of deze al aangeschaft hadden, kunnen de pet en het tricot van Leon als vroegkoopbonus krijgen. Spelers kunnen deze items na de release van The Isle of Armor (eind juni 2020) ontvangen tot maandag 31 augustus 2020 om 15:59 uur.[1][2][3][4]

De Pokémon Sword-uitbreidingspas en de Pokémon Shield-uitbreidingspas, bevatten de uitbreidingen The Isle of Armor en The Crown Tundra. Dit zijn twee afzonderlijke avonturen waarin de fans nieuwe personages kunnen ontmoeten, onlangs ontdekte Pokémon kunnen vangen en nieuwe gebieden in de regio Galar kunnen gaan verkennen. De release van The Isle of Armor staat gepland voor eind juni 2020, en de release van The Crown Tundra voor het najaar van 2020.

Ga voor meer informatie over de Pokémon Sword– en Pokémon Shield-uitbreidingspas naar: Pokemon.nl/SwordShieldEX.

Laat een antwoord achter