Dino-game Exoprimal van Capcom heeft releasedatum gekregen

Vandaag werd bekend dat de strijd tegen de dino’s op 14 juli 2023 los gaat barsten

Tevens begint de Exoprimal Open Beta Test (OBT) volgende week en loopt van vrijdag 17 maart om 01:00 uur tot maandag 20 maart om 00:59 uur op alle platformen. Tijdens de open beta kunnen spelers cross-platform samenspelen, zodat Exofighter-squads op verschillende platformen tegen elkaar kunnen strijden. Daarbij kunnen spelers alle 10 Exosuits proberen, inclusief de twee die vandaag werden aangekondigd. Als speciale bonus krijgen alle deelnemers aan de beta een Aibius Medal die ze in de volledige game als decoratie van hun Exosuits kunnen gebruiken.
 
Er werden tijdens de uitzending twee nieuwe Exosuits aangekondigd: Krieger en Nimbus. Elk model heeft unieke krachten om bondgenoten op het slagveld mee te ondersteunen. Krieger heeft een indrukwekkend arsenaal wapens om vijanden mee te stoppen. Dit zware Tank-type Exosuit draagt zware artillerie en kan het team dekking geven met formidabele vuurkracht. De Nimbus is een zeer mobiele Exosuit van het Support-type. Deze rolschaatsende revolverheld kan zich schietend in de strijd storten, of door groepen dino’s slingeren om gewonde teamgenoten te genezen.
 
Tijdens de uitzending werden ook nieuwe prehistorische dreigingen onthuld die Exofighters moeten overleven om te ontsnappen aan de tijdbuigende experimenten van de sinistere A.I. Leviathan. De gepantserde Stegosaurus keert terug uit het verleden met de vreemde nieuwe mogelijkheid om met zijn gebrul Exosuits uit te schakelen. Pas ook op voor de Sinornithosaurus! Deze gevleugelde beesten zijn misschien klein, maar ze bewegen in groepen en klemmen zich vast aan Exosuits om hun bewegingen te hinderen. Daarnaast werden twee nieuwe soorten mutanten onthuld: de Stealth Neosaur en Cryo Neosaur, die onzichtbaarheid en ijsaanvallen gebruiken om Exofighters te overweldigen en chaos te veroorzaken.

Exoprimal is op 14 juli verkrijgbaar op Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en PC.

De online-action-game is meteen bij de lancering beschikbaar met Xbox Game Pass voor console, PC en Cloud. Tijdens Capcom Spotlight werden ook nieuwe Exosuits, dino’s en de Open Beta-test aangekondigd.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x