DOOM Eternal voor de Nintendo Switch komt eraan

DOOM Eternal is al enige tijd geleden aangekondigd voor de Nintendo Switch, maar nog steeds niet verschenen. Toch komt er eindelijk nieuws over de game.

Dat de game gaat verschijnen voor de Nintendo Switch is duidelijk en deze zal al snel verschijnen, toch durft ID Software nog geen precieze releasedatum te geven voor de game.

Tijden Pax Online x EGX Digital heeft DOOM Eternal’s executive producer Marty Stratton laten weten dat de Switch versie ‘erg dichtbij’ is. Het team van ID Software zou dan ook ‘in de nabije toekomst’ over deze versie willen praten.

Stratton zou (via Nintendo Everything) hebben gezegd dat hij graag specifieker zou zijn. Hij leest ook de reacties en ziet ook dat er bij elke topic van DOOM Eternal wel naar de Switch-versie gevraagd wordt.

Stratton vervolgt door te zeggen dat de teams van ID Software en Panic Button hun best doen om de ‘best mogelijke versie van de game te maken’. Echter duurt het nu ook langer doordat iedereen thuis werkt.

DOOM Eternal verscheen in maart al op PC, PlayStation 4 en Xbox One. De game zal op de Switch op 30fps draaien, maar heeft nog steeds geen releasedatum gekregen.

Ook interessant
Hitman 3 zal binnenkort ray-tracing krijgen op Xbox Series X | S
NL / EN