E3 zal ook in 2022 niet fysiek plaats vinden

De COVID pandemie zorgde de afgelopen twee jaar ervoor dat er een hele hoop evenementen niet door konden gaan, zo ook de E3. De laatste fysieke E3 vond plaats in 2019 en de afgelopen twee jaar heeft het evenement alleen een digitale editie gehad. Zo ook in 2022.

Ook dit jaar zal het grootste game event van de wereld niet fysiek plaats vinden. De organiserende organisatie, ESA, heeft wederom aangekondigd dat er alleen een digitale beurs zal komen.

De reden is uiteraard opnieuw de pandemie, en de ESA wil geen risico lopen op Corona besmettingen aangezien de beurs normale wijze krioelt van bezoekers, exploitanten en meer. Daarom zal de E3 2022 wederom een digitaal evenement worden en de organisatie kijkt positief vooruit naar de toekomst van de E3.

Aan VentureBeat laat de organisatie weten dat er binnenkort meer details worden bekend gemaakt:

“Due to the ongoing health risks surrounding COVID-19 and its potential impact on the safety of exhibitors and attendees, E3 will not be held in person in 2022. We remain incredibly excited about the future of E3 and look forward to announcing more details soon.”

Tevens laat Geoff Keighley weten dat het Summer Game Fest ook in 2022 zal terugkeren.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x