Farming Simulator 23 laat zich zien in cinematische trailer

Ontwikkelaar GIANTS Software heeft de CGI-trailer voor Farming Simulator 23 onthuld, welke in mei zal verschijnen voor Nintendo Switch en mobiele apparaten.

Ruim 3 jaar na voorganger Farming Simulator 20, wordt de nieuwste portable titel in de wereldwijd geliefde Farming Simulator-franchise gepresenteerd met een uitgebreide cinematic trailer.

In Farming Simulator kiezen spelers zelf wat voor boer ze willen zijn. Ze kunnen van de grond af hun agrarische bedrijf opbouwen door het bewerken van land, het verbouwen van bomen voor hout, of het verzorgen van boerderijdieren, zoals de nu toegevoegde kippen.
 
“De Farming Simulator-serie bestaat al sinds 2008, terwijl de eerste mobile-versie werd uitgebracht in 2012,” vertelt Thomas Frey, Creative Director bij GIANTS Software. “We hebben in de loop der jaren steeds weer nieuwe features toegevoegd, en vandaag vieren we de volgende release met een even intense als vermakelijke, filmachtige trailer!”

GIANTS Software heeft wederom de krachten gebundeld met Capsule Studio, die eerder al een bekroonde CGI-trailer maakte voor het nieuwste hoofddeel in de serie, Farming Simulator 22. De nieuwe filmachtige trailer heeft dezelfde hoofdrolspelers, vader en dochter, dit keer in een unieke samenkomst van een knallende soundtrack, speelse fun en vluchtende kippen.
 
Farming Simulator 23 is een toegankelijke, ontspannende game met vele activiteiten en meer dan 100 voertuigen en gereedschappen. Spelers kunnen uitkijken naar nieuwe gewassen als druiven en olijven, nieuwe gameplay-mechanics als productieketens en activiteiten als ploegen en wieden – dit alles op twee veelzijdige maps.
 
Farming Simulator 23 verschijnt op 23 mei voor Nintendo Switch en mobiele apparaten.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x