Final Fantasy VII Remake next-gen upgrade laat zich zien in nieuwe trailer

Het was al bekend dat Final Fantasy VII Remake een next-gen upgrade zou krijgen voor de PlayStation 5. Nu zijn hier de eerste beelden van verschenen en de upgrade zal tevens extra content gaan krijgen.

De PlayStation 5 upgrade zal gratis te downloaden zijn voor diegene die de PlayStation 4-versie al hebben aangeschaft. Daarnaast werd bekendgemaakt dat Yuffie speelbaar zal zijn met de komst van de upgrade. Zij zat namelijk wel in het origineel op de PS One, maar was in de remake op het laatste moment uit de game geschreven. Zij zal met de aankomende upgrade alsnog speelbaar worden en krijgt zelfs een eigen verhaallijn.

De PlayStation 5 upgrade zorgt ervoor dat je de keuze hebt uit twee grafische opties. Zo kun je de game spelen in een resolutie van 1440p en 60fps (upscaled naar 4k) of 1440p met 30fps en ray-tracing. Diverse textures en personage modellen zullen een upgrade krijgen voor de nieuwe console van Sony. Tevens zal de game ook gebruik gaan maken van de haptic feedback van de DualSense-controller.

De next-gen upgrade voor Final Fantasy VII Remake zal op 10 juni verschijnen voor de PlayStation 5. De beelden hiervan kun je hieronder bekijken:

Ook interessant
Xbox-exclusive Bleeding Edge krijgt in de toekomst geen content updates meer
NL / EN