Firstlook 2015 wordt een festival

[mbYTPlayer url=”https://www.youtube.com/watch?v=nWP20kpLYPw” opacity=”1″ quality=”medium” ratio=”auto” isinline=”false” showcontrols=”false” realfullscreen=”true” printurl=”true” autoplay=”true” mute=”true” loop=”true” addraster=”true” stopmovieonblur=”false” gaTrack=”false”]Het enige echte game-event van Nederland komt terug dit jaar! Van 9 tot 11 oktober kun je weer je borst nat maken…

Firstlook, hét game-evenement van de Benelux, maakt zich op voor de grootste metamorfose in haar achtjarige bestaan. In 2015 wordt Firstlook een festival door een grote uitbreiding in content. Zo wordt Firstlook Festival een driedaags evenement met een dag- en avond programmering. Het avondprogramma bestaat uit een internationaal eSports-toernooi met een prijzenpot van tienduizenden euro’s.

De grote hoeveelheid aan toegevoegde content die op Firstlook Festival te vinden zal zijn sluit perfect aan op de wensen van het publiek. De bezoekers van Firstlook bestaan namelijk voor een groot deel uit verschillende communities met uiteenlopende passies zoals eSports, Cosplay, Anime, game development, merchandise en nog veel meer. Op Firstlook Festival worden deze communities actief door de Firstlook-organisatie ondersteund en krijgen ze letterlijk de ruimte om hun passie met de rest van de wereld te delen.

Voor eSports-fans organiseert Blammo Events de eerste editie van een internationaal eSports-toernooi met een prijzenpot van tienduizenden euro’s en professionele teams vanuit de hele wereld, genaamd Black Label eSports Masters. Dit toernooi is onderdeel van het nieuwe eSports-label Black Label eSports. Onder dit label zullen, naast eigen grootschalige toernooien en competities, ook verschillende gerenommeerde Nederlandse eSports-organisaties kwalitatief hoogstaande toernooien en competities gaan houden.

Firstlook Festival kent ook een wereldprimeur. Als eerst evenement ter wereld krijgt Firstlook Festival een app die een einde maakt aan fysieke wachtrijen. Geselecteerde bezoekers kunnen op deze app aangeven in welke game ze geïnteresseerd zijn en krijgen dan een bericht wanneer ze aan de beurt zijn om deze game te zien of te spelen.

Firstlook Festival belooft hiermee de grootste stap ooit te worden in de evolutie van hét game-evenement van de Benelux. De kaartverkoop voor Firstlook Festival start op vrijdag 1 mei 2015 via www.firstlookfestival.nl.

StarGamers zal er ook bij zijn dit jaar om een prachtige reportage te maken!

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=nWP20kpLYPw’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x