Jajaja, in 2016 kun je naar twee verschillende Firstlook evenementen! De negende editie van Firstlook Festival vind op 7, 8 en 9 oktober plaats in de Jaarbeurs Utrecht en op 7 en 8 mei vind de allereerste editie van Firstlook BattleCon plaats in Rotterdam Ahoy.

Firstlook BattleCon draait voor de volle 100% om multiplayer. Jij kan straks tegen vrienden en onbekenden de strijd aangaan op honderden PlayStation 4’s, Xbox One’s, PC’s, WiiU’s, retro consoles en handhelds verdeeld over tientallen Battlegrounds en Challenge Zones. Op beide dagen worden honderden korte toernooitjes verspeeld in tientallen games. Je speelt natuurlijk om eeuwige roem, dikke fun én duizenden prijzen.

Firstlook BattleCon is pure Multiplayer Mayhem, een krankzinnige kermis. Jij kunt aan elke competitie meedoen wanneer je dat maar wilt. Niet vooraf inschrijven, maar gewoon langslopen en instappen. Elke competitie is kort (3 à 4 potjes en je bent winnaar), wordt meerdere keren per dag verspeeld en er bestaat geen maximum aan het aantal keren dat je kunt meedoen. Uitschakeling is dus nooit definitief, je kunt de volgende ronde gewoon weer instappen of naar een andere game lopen.

Alle populaire competitieve games van het moment zijn aanwezig, zoals FIFA 16, Pro Evolution Soccer, Call of Duty, CounterSrike:GO, Rocket League, Super Smash Bros., Tekken Tag Tournament 2, Hearthstone, Mario Kart, StarCraft, Forza Motorsports en Mortal Kombat X. Maar ook toppers uit het verleden of fonkelnieuwe multiplayer games zullen niet ontbreken.

En er is nog veel meer! Naast het multiplayer festijn, biedt Firstlook BattleCon ook volop ander entertainment in de vorm van bijvoorbeeld een podium met matches tussen pro gamers, workshops en seminars in een theater en een Market Place vol hardware en games.

Kortom, Firstlook BattleCon is als die epische gamesessies met je vrienden thuis op de bank, maar nu in een spectaculaire ambiance en met een groot aantal prijzen!

Voel je de competitieve kriebels al in je opkomen? Kaarten voor Firstlook BattleCon kosten €18,- en zijn verkrijgbaar via www.firstlookbattlecon.nl. Er is maar een gelimiteerd aantal kaarten verkrijgbaar, dus op = op!

Let wel op: Firstlook BattleCon is alleen toegankelijk voor personen van 12 jaar en ouder

Laat een antwoord achter