Warner Bros. heeft de lancering aangekondigd van Game of Thrones: Conquest voor iOS en Android. Het spel is ontwikkeld door Turbine en gebaseerd op de bekroonde HBO-serie. In Game of Thrones: Conquest kun je heer in Westeros worden en een strategie bepalen om de zeven koninkrijken te veroveren en de IJzeren Troon op te eisen.

Game of Thrones: Conquest is een mobiel MMO-strategiespel waarin je door het gevaarlijke politieke landschap van Westeros reist terwijl je je eigen huis opricht, een eigen zegel creëert en een eigen leger vormt om je tegenstanders te verslaan. Saboteer je vijanden van binnenin of stort je met vrienden en vaandeldragers in de oorlog, terwijl je belangrijke personages uit de HBO-hitserie tegenkomt, waaronder Jon Snow, Daenerys Targaryen, Petyr Baelish en vele anderen.

In de game kun je meer dan 120 iconische machtszetels uit de serie veroveren, waaronder King’s Landing en Winterfell. Om deze locaties in je macht te krijgen, moet je bondgenoten rekruteren. Een oorlog win je immers niet in je eentje! Vorm je eigen legers en strijd tegen rivaliserende heren om deze iconische bolwerken te bemachtigen. Eenmaal bemachtigd, moet je ze verdedigen. Elke machtszetel zweert trouw met militaire en economische upgrades. De heren benoemen hun eigen kleine raad van bestuur en belonen hun meest trouwe vaandeldragers door ze te benoemen tot bewakers van een machtszetel.

Je kunt de games uiteraard vinden in de Appstore van je telefoon!