Gemis aan diepgang Star Wars: Battlefront wordt erkend door EA

Star Wars: Battlefront is een game waar velen naar uitkeken. Ondertussen is de game al een tijdje uit en komt er bij fans steeds meer ter sprake dat de game een gebrek aan diepgang kent. EA geeft eindelijk toe dat voor hardcore gamers de game wat simpel aan kan voelen.

De media is unaniem enthousiast over de game, net als onze David die de game een aardig cijfer gaf. Toch zijn er flink wat gamers die vinden dat de diepgang en content lichtelijk ontbreekt in de game.  Blake Jorgensen, de financieel directeur van EA, vertelde tijdens de Nasdaq Investor Conference dat het doel van de game was om zoveel mogelijk gamers aan te spreken. Hij zei het volgende:

 

Star Wars Battlefront is a first-person shooter, but it is [one of] the only teen-rated first-person shooters. We had designed it to be a much more accessible product to a wide age group.

Als gevolg dat de hardcore fans teleurgesteld zijn met het gebrek aan diepgang in de game, zei de beste man nog het volgende:

 

So, an 8-year-old could play with his father on the couch, as well as a teenager or 20-year-old could play the game and enjoy it. It is more accessible. And for the hardcore, it may not have the depth that they wanted in the game.

Ook David gaf aan in zijn review dat de content nogal mager aanvoelde. Wat vindt jij ondertussen van de game? Wij zijn benieuwd naar je reactie!

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x