Maak je eigen games met Gamestudio voor Nintendo Switch

Heb je ooit van gedroomd je eigen videogame te maken? Die droom kan werkelijkheid worden met Gamestudio, dat aanstaande vrijdag verschijnt in de Nintendo eShop van de Nintendo Switch.

Deze nieuwe game-maak-game laat kids en ouders – en iedereen daartussen! – plezier beleven aan het maken en delen van hun eigen videogames. Door het verbinden van wezens die knopixen worden genoemd kan iedereen leren zelf spellen te maken met leuke, laagdrempelige verminderen die spelers de basis van visuele spellen geprogrammeerd bijbrengen. Het mooiste is dat hier geen geen ervaring voor nodig is! Bekijk de trailer voor een idee hoe knopixen eruitzien, wat ze in de game doen, en wat voor soorten games spelers kunnen maken.

Knopixen zijn wezens met elk hun persoonlijkheid die je helpen je games van de grond op te bouwen. Er zijn tientallen knopixen in Gamestudio met elk een unieke functie, en spelers kunnen leren hoe ze games kunnen maken door ze op verschillende manieren te verbinden. Beginnende game-makers kunnen bijvoorbeeld een poppetje met de stick besturen door een stick-knopix met een poppetje-knopix te verbinden! Op die manier kunnen spelers de basis van games programmeren op een leuke en intuïtieve manier leren. En er zijn heel veel verschillende soorten games om te maken, van zijwaarts scrollende platformers tot kart-racers en ruimteschietspellen!

Game Builder Garage is vanaf aanstaande vrijdag exclusief verkrijgbaar in de Nintendo eShop.

Ook interessant
Gaan Rambo en John McClane verschijnen in Black Ops Cold War en Warzone?
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x