Battle Princess Madelyn is een game van ontwikkelaar Causal Bit Games en uitgever Hound Picked Games, en de game zal op 6 december verschijnen voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC.

De game is een soort ode aan de oude Ghost ‘n Goblins-games, welke verschenen in de speelhallen, NES en SNES. Dit merk je gelijk terug in de gameplay en de graphics.

Christopher Obritsch van Casual Bit Games zegt het volgende:

“Het was een enerverende, uitputtende, stressvolle, aangename, frustrerende, etc. periode de afgelopen twee ontwikkeljaren van Battle Princess Madelyn en ik zou het allemaal opnieuw doen”

“De feedback die is gegeven bij het maken van de game, de positieve opmerkingen, de social media, de gamepers, etc. die de game gedurende deze lange periode hebben gesteund is niets minder dan verbluffend. Het eindresultaat is een game waar het team trots op is en verder gaat dan wat we hadden voorgesteld”.

 

In 2019 verschijnen ook de, via Kickstarter-beloofde, Wii U- en PlayStation Vita-versie. Hieronder check je de stijlvolle trailer van Battle Princess Madelyn:

Laat een antwoord achter