Meta Quest 3 krijgt exclusieve Batman game

Meta, Oculus Studios en Camouflaj hebben een gloednieuwe game uit de doeken gedaan voor de Meta Quest 3 virtual reality-headsets genaamd Batman Arkham Shadow.

Dit wordt de tweede Batman Arkham VR-game, want in 2016 bracht ontwikkelaar Rocksteady de game Batman Arkham VR uit, een game waar je in het pak van Batman kon staan en gebruik kon maken van zijn geavanceerde gadgets. Deze game wordt gemaakt door een samenwerking tussen Oculus Studios en Camouflaj. Laatstgenoemde is geen onbekende als het gaat om een superhero-game in VR. Camouflaj was enkele jaren geleden namelijk verantwoordelijk voor Marvel’s Iron Man VR, een game die goed werd ontvangen door de internationale game media, vooral omdat je echt het gevoel kreeg dat je Iron Man was.

Niet veel is bekend over wat voor game Batman Arkham Shadow precies gaat zijn. Vergeleken met Batman Arkham VR lijkt het actievoller te gaan worden, want de officiële beschrijving hint dat je de stad Arkham moet redden van een bedreiging. Mogelijk moet je het net als in de console Batman Arkham-games, het opnemen tegen verschillende iconische schurken. In de onderstaande trailer is Batman zwevend te zien door de regenachtige straten van Arkham City.

We hoeven niet lang te wachten om de eerste gameplaybeelden te zien. Op 7 juni tijdens The Summer Game Fest-presentatie, gaat Meta deze game volledig uit de doeken doen. Ondertussen kunnen jullie genieten van de onderstaande teaser trailer van Batman Arkham Shadow.

Vooralsnog is Batman Arkham Shadow enkel aangekondigd voor de Meta Quest 3. 

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x