Mirror’s Edge Catalyst Collector’s Edition wordt reteduur!

Wie nu op de website van Mirror’s Edge Catalyst gaat kijken vindt er een hele dikke, vette, sappige maar ook peperdure Collector’s Edition van de game!

 Deze editie is op dit moment alleen aangekondigd voor Noord-Amerika. Hierdoor is er nog geen prijs in euries bekend maar in dollars kost deze editie maarliefst 200 dollar. Met een snelle en makkelijke rekensom wordt dat dus het magische bedrag van 200 euro.

In deze Collector’s Edition vind je een beeld van hoofdpersonage Faith, waarbij ze zowel als volwassene en als kind wordt afgebeeld. Ook bevat de editie een lithograph, tien concept art-plaatjes, een plak-tattoo van het logo,  een steelcase om de game in op te bergen en een doos om al deze shit in te stoppen.

Mirror’s Edge Catalyst is een reboot van Mirror’s Edge. In de game is het de bedoeling dat je vliegensvlug over daken rent. Nieuw in deze reboot is dat er een open wereld is om te verkennen en dat het niet mogelijk is om geweren te gebruiken.

De game verschijnt op 26 februari 2016 voor PlayStation 4, Xbox One en pc. In de VS is de Collector’s Edition te reserveren bij GameStop.

mirrors edge limited edition

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x