Nieuwe aanwijzing Gears of War Remaster

Een kleine tijd geleden berichtte wij op StarGamers al dat er mogelijk een remaster komt van het originele Gears of War. Nu is er een aanwezig verschenen die dit gerucht kan bevestigen!

Er is namelijk een spel met de naam Gears of War: Ultimate Edition beoordeeld door de Brazil Advisory Rating Board. Dit is waarschijnlijk een nieuwe aanwijzing dat de Gears of War-remaster in ontwikkeling is.

Zoals we eerder al meldde, is er een anonieme bron die aangaf dat ontwikkelaar Splash Damage aan een Gears game werkt.

Daarnaast deelden verschillende bronnen via Kotaku dat een online-modus voor de game wordt getest. De spelmodi die werden genoemd, zijn: King of the Hill, 1 Life 1V1 Shotgun TDM, 1v1 Sudden Death Gnashers Only, 4v4 TDM Single Round,4v4 KOTH Single Round en het klassieke Team Deathmatch.

Phil Spencer, head honcho bij Microsoft, deelde een bericht op zijn Twitter-account waarin hij aangeeft geen vragen te beantwoorden tot de E3.

Om even je geheugen op te frissen hebben we de trailer van het origineel nog even voor je opgezocht (met het geweldige nummer “Mad World”, jeweettoch!). Kun je vast even warmlopen voor de remaster!

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=ccWrbGEFgI8′ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x