Nieuwe info over speelbare personages en gamemodi onthuld voor Star Wars: Battlefront

Vandaag is er weer Star Wars: Battlefront nieuws. Ontwikkelaar Dice heeft namelijk wat sappige details over de speelbare personages Han Solo, Princess Leia en Palpatine in Star onthuld. Ook zijn er drie nieuwe gamemodi bekendgemaakt. We roepen even een keiharde: “Hell Yeah!”.

De diverse personages in de game hebben allemaal hun eigen vaardigheden. Han Solo is het gemakkelijkste personage om onder de duim te krijgen, omdat hij lijkt op een Rebel-trooper. Met zijn Rapid Fire kan hij zo vaak schieten als hij wil zonder dat zijn wapen oververhit raakt, de Lucky Shot is een extra krachtig schot en de Shoulder Charge laat hem vijandelijk vuur ontwijken.

Gamers die als Leia spelen hebben vooral een supporterrol. “Je kunt teamleden ondersteunen en posities vasthouden”, aldus characterdesigner Jamie Keen. Spelers die naast haar spawnen, zijn automatisch Alderaan Honour Guards. Met haar geweer kan ze een speciaal schot lossen die een stormtrooper in één schot doodt. Ook kan Leia supply drops oproepen.

Tenslotte hebben wij daar Emperor Palpatine. Deze valt aan met de Force Lightning. Hij is ook de support baddy van het Empire-team en kan dus de gezondheid van het team flink omhoog krikken.

Naast de speelbare personages zijn er ook drie nieuwe game modes aangekondigd. Heroes vs Villians is een 6v6-modus waarin beroemde Star Wars-personages meespelen. Drie personages van elk team spawnen random als een bekende Hero of Villian. De rest van het team zijn Rebels en Imperial troopers. De tweede modus is Training Missions, waarin je zowel met Imperial als de Alliance kan trainen om je skills op te krikken. Dit kan zowel met een vriend online als in splitscreen coöp. De laatste nieuwe modus is de 1v1 Battle en Hero Battle, waarin twee spelers het tegen elkaar opnemen terwijl ze hulp krijgen van een computergestuurde Hero of Villian.

Star Wars: Battlefront komt eraan op 19 november voor je Xbox One, PlayStation 4 of PC.

swb han swb leia swb palp

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x