Nieuwe trailer Mortal Kombat 11 onthult terugkeer Mileena

Warner Bros. Games en NetherRealm Studios hebben vandaag een nieuwe Mortal Kombat 11 Ultimate-gameplaytrailer onthuld over de terugkeer van de populaire vechter Mileena. 

Mileena is ontstaan uit de kwaadaardige kloonexperimenten van Shang Tsung en is een fusie van Tarkataans bloed en Edeniaanse fysiologie, waardoor ze een perfecte mix is van de woestheid van Baraka en de atletische elegantie van Kitana. De kwaadaardige hybride vechter gebruikt de kracht van beide bloedlijnen in de strijd, waarbij ze haar uitzonderlijke snelheid, behendige acrobatische vaardigheden en angstaanjagende rauwe wreedheid gebruikt, naast haar kenmerkende sai, scherpe klauwen en nieuwe variaties op haar klassieke speciale bewegingen.
 
Kronika bracht Mileena vooruit in de tijd, waardoor ze haar tragische toekomst heeft ontdekt: haar korte heerschappij als keizerin van de Buitenwereld en haar dood door toedoen van D’Vorah en Kotal Kahn. Mileena is vastbesloten om haar troon te heroveren en is daarom opnieuw de burgeroorlog van de Buitenwereld gestart. Haar vijanden zullen zich onderwerpen of ze zullen sterven. Als onderdeel van Mortal Kombat 11 Ultimate en Kombat Pack 2 wordt de selectie speelbare vechters op 17 november uitgebreid met Mileena.

Mortal Kombat 11 Ultimate wordt naar verwachting vanaf 17 november wereldwijd uitgebracht op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X | S, Xbox One, Nintendo Switch, PC en Google Stadia. Bovendien krijgen eigenaren en nieuwe kopers van Mortal Kombat 11 en Mortal Kombat 11 Ultimate op Ps4 en Xbox One toegang tot een gratis upgrade voor de PS5- en Xbox Series X|S-versie van hun game zonder extra kosten.

Ook interessant
XIII heeft 261 bugfixes gekregen in nieuwe patch
NL / EN