Nintendo heeft startpunt onthuld van Zelda: Tears of the Kingdom, tevens commercial gelekt

De lancering van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is over minder dan een maand en nu Nintendo eindelijk meer van het spel begint te laten zien in de aanloop naar de release, neemt de opwinding en anticipatie dagelijks toe.

Onlangs werd de laatste pre-launch trailer onthuld, wat betekent dat meer officiële details waarschijnlijk schaars zullen zijn tussen nu en de release – maar er lijken toch wat nieuwe informatiepuntjes te zijn opgedoken.

De officiële website van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is bijgewerkt met details over waar het spel zal beginnen. Interessant genoeg zal Link, wanneer het spel begint, zich bevinden op een van de mysterieuze Sky Islands, waar hij toegang moet krijgen tot nieuwe vaardigheden voordat hij terug kan keren naar het oppervlak. Dat betekent dat deze specifieke Sky Island (of groep eilanden) waarschijnlijk zal dienen als de Tears of the Kingdom-equivalent van de Great Plateau in Breath of the Wild.

“Link begint zijn reis op een van de vele mysterieuze drijvende eilanden die plotseling hoog boven Hyrule in de lucht zijn verschenen”, aldus de website. “Het is daar dat onze held nieuwe vaardigheden zal moeten verwerven voordat hij terugkeert naar de oppervlaktewereld om aan zijn epische avontuur te beginnen.”

Intussen zullen hoewel de Sky Islands die verspreid zijn over heel Hyrule natuurlijk een reeks nieuwe inhoud en locaties bieden om te verkennen, de oppervlaktewereld van Hyrule zelf ook tal van veranderingen hebben ten opzichte van de kaart in Breath of the Wild.

“De lucht is niet het enige dat is veranderd in Hyrule”, zegt de website. “Bekende locaties zijn drastisch veranderd, met nieuwe steden, donkere grotten en mysterieuze gapende kloven die over de wereld opduiken – allemaal wachtend om verkend te worden.”

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom verschijnt op 12 mei exclusief voor Nintendo Switch.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x