Over de Rainbow Six: Siege bèta en singleplayer modus

Ben jij ook zo lekker bezig met de bèta van Rainbow Six: Siege en kan je er geen genoeg van krijgen? Dan hebben we goed nieuws voor je. Daarnaast ook wat minder  nieuws voor singleplayer gamertjes…

Ubisoft berichtte op zijn website dat de bèta voor Rainbow Six: Siege met drie dagen is verlengd. Deze is nog te spelen tot 1 oktober op PC, Xbox One en PlayStation 4.

Omdat veel gamers geen toegang konden krijgen met hun toegangscode voor de bèta is er besloten om deze met drie dagen te verlengen.  De ontwikkelaar heeft tot nu toe veel positieve feedback ontvangen, problemen met servers en matchmaking  zijn inmiddels verholpen.  Er zijn  nog wel een aantal lopende problemen maar deze hoopt Ubisoft tegen het einde van de bèta te hebben opgelost.

Gamechick SSSniperWolf laat je alvast de gameplay zien van de beta in onderstaande video:

De uiteindelijke versie van Rainbow Six: Siege heeft daarnaast geen echte singleplayer modus met verhaallijn om door te spelen. De game draait volledig om de multiplayer. Dat laat ontwikkelaar Scott Mitchell weten aan PCGamesN.

De game bevat wel een training, waarin verschillende elementen van de game worden uitgelegd en diverse soldaten worden voorgesteld. Deze trainingmodus heeft geen echt verhaal, maar het loont wel om deze modus door te spelen, omdat het nieuwe content voor de multiplayer ontgrendelt.

De training is zowel met andere spelers als met AI-bestuurde personages te spelen.

Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege komt op 1 december uit voor de PC, Xbox One en PlayStation 4.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x