Overwatch 2 vervangt op release de originele game

In oktober verschijnt de PvP gedeelte van Overwatch als een free-to-play game. Deze game zal de huidige Overwatch vervangen, iedereen zal dan vanaf oktober enkel Overwatch 2 kunnen spelen.

Tijdens een AMA-sessie op Reddit heeft Blizzard deze vragen voorzien van antwoorden. Ongeopende lootboxen worden automatisch geopend, en de inhoud wordt beschikbaar op je account. Wat betreft in-game currency zijn er nog onduidelijkheden. Overwatch 2 krijgt een hoofdvaluta die de huidige credits moet vervangen. Wat wel zeker is, is dat OWL-tokens en competitive points weer beschikbaar worden in Overwatch 2. Als laatste wat betreft alle skins die je al hebt ontgrendeld, deze kan je zonder problemen meenemen naar Overwatch 2. Het enige wat je moet doen is inloggen op je Blizzard-account.

Eén van de veranderingen van Overwatch 2 is een overschakeling naar een Battle Pass en een in-game shop in plaats van lootboxen. Fans vragen zich daarom af wat er gaat gebeuren met huidige skins, in-game currency en ongeopende lootboxen.

Overwatch 2 verschijnt op 4 oktober voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S, Nintendo Switch en PC als een free-to-play game. 

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x