Playstation 4 ontvangt mogelijk ook System Shock Reboot

De System Shock games zijn de spiritueel voorgangers van de Bioshock serie. Uiteindelijk werd besloten om het eerste deel van het actie/avontuur/FPS uit 1994 te rebooten en op te poetsen naar de huidige standaarden. De game heeft inmiddels zijn eigen kickstarter, die werd gelanceerd met demo.

Tot nu toe is de game alleen nog aangekondigd voor de Xbox One en PC, maar daar komt mogelijk verandering in. Stephen Kick (Creative Director van Nightdive Studios) heeft namelijk gezegd best wel wat te voelen om de game ook uit te geven voor de Playstation 4. Na aanleiding van de wensen van vele gamers heeft Stephen toegegeven dat zijn team zeker over die optie aan het nadenken is, maar nog niets kan bevestigen:

We’ve been listening to your requests and have started discussions with Sony regarding a PS4 release – at this stage we can’t confirm System Shock on PS4, but we will follow up with an announcement in the near future with more details.

De kickstarter verloopt tot nu toe lekker en al 750.000 dollar is opgehaald (doel is 900.000 dollar) met nog 25 dagen te gaan. Je kunt meer informatie over het project en het steunen ervan vinden op de Kickstarter pagina.

Ook interessant
Next-gen upgrade Cyberpunk 2077 verschijnt in de tweede helft van dit jaar
NL / EN