Pokkén Tournament showt Sceptile’s moves

De plaag van het schoolplein anno begin deze eeuw, verovert nog steeds de harten van menig gamer. Met de pokefans aan hun zijde hebben de pokemon zich al een weg geslagen in de RPG’s, de  puzzelgame, in de pinbaltafel, in kaartspelletjes, in Pokemon Stadium, in een fotogame: Pokemon Snap en natuurlijk zitten ze ook in het fighting serie Super Smash Bros.

Al dat geweld smaakte naar meer voor de pokemon (of misschien de op geweldslustige trainer die geld in kan zetten op pokemon battles), want met Pokkén Tournament zijn de monstertjes nog niet uitgevochten. Voor het eerst een echte real time fighting game voor pokemon en ook Sceptile heeft zich aangemeld op de deelnemerslijst. Om de tegenstanders alvast te intimideren heeft hij de volgende trailer online gezet.

Zijn jullie onder de indruk van Sceptile’s moves? En welke pokemon zouden jullie graag opgeven voor de strijd. Laat een berichtje achter. Pokkén Tournament wordt verwacht het tweede kwartaal van 2016 voor de Wii U, dus nog voldoende tijd om je Magikarp op te geven en in te spuiten met stereoïden, ehm ik bedoel natuurlijk proteïnen, ijzer, zink en eiwitshakes.

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x