Pre-order de PlayStation 5 op 18 november bij BCC

De PlayStation 5 was binnen no-time uitverkocht in ons koude kikkerlandje, en ondertussen zijn er zoveel pre-orders dat Sony niet aan de vraag kan voldoen. Toch zullen er nog een aantal consoles beschikbaar zijn.

Gamers die de console heel graag willen hebben, krijgen nog een laatste kans. Winkelketen BCC heeft bewust geen pre-orders aangenomen en gaat vanaf 18 november pre-orders aannemen die vervolgens de volgende dag geleverd zullen worden. Het enige wat onzeker is, is de tijd wanneer de pre-order online zal gaan want BCC zal deze namelijk niet communiceren. Hierdoor bestaat de kans dat er op 18 november vanaf 0.00uur een heleboel gamers de F5-toets zullen gaan gebruiken om als eerste een console te bemachtigen.

Het zal dus een ware uitdaging worden om op het laatste moment nog een PlayStation 5 te kunnen bemachtigen. En dit is zo goed als mogelijk de laatste hoop voor gamers om nog een pre-order te bemachtigen!

BCC meld nog het volgende:

Wordt verwacht!

Nog niet verschenen. De PlayStation 5 is bij ons niet als pre-order verkrijgbaar. Vanaf 18 november 2020 online te bestellen, vervolgens wordt deze vanaf de release datum 19 november 2020 thuis geleverd.

I.v.m. schaarste in de markt kunnen wij helaas niet iedereen gelukkig maken met een PlayStation 5. Het bellen of mailen van onze klantenservice heeft geen zin, zij weten NIET het exacte tijdstip wanneer het product beschikbaar zal komen.

Releasedatum: 19 november 2020

Online te bestellen vanaf: 18 november 2020

BCC biedt op 18 november zowel de PlayStation 5 met disc drive alsmede de Digital Edition zonder disc aan.

Ook interessant
Fall Guys seizoen 3 gaat binnenkort van start
NL / EN