De 25e jaarlijkse QuakeCon zal de eerste QuakeCon zijn die vanop afstand wordt gehouden, maar dat weerhoudt Bethesda er niet van om samen met vrienden te fraggen, vriendschappen te smeden over videogames en geld in te zamelen om goed te doen in de wereld…

Dit jaar, dankzij COVID-19, zal QuakeCon at Home een wereldwijd, volledig online evenement zijn – dat van 7 tot 9 augustus loopt – waarin drie dagen lang livestreams van over de hele wereld worden gehouden, toernooien georganiseerd worden, geld wordt ingezameld voor het goede doel en meer. En de BYOC – het kloppende hart van QuakeCon – wordt virtueel en gebruikt Twitch Teams om fans op nieuwe manieren via games bij elkaar te brengen.

Hieronder vind je enkele QuakeCon at Home highlights:

  • Global Super Stream – QuakeCon at Home zal een weekend vol streams van over de hele wereld bevatten, en begint op vrijdag 7 augustus om 18:00 uur met Bethesda’s QuakeCon Digital Welcome. Het evenementenschema zal de klok rond programmeren met speciale influencer-streams, verrassingen en onze eigen Bethesda Community-teams van over de hele wereld – allemaal van thuis uit gestreamd ter ondersteuning van goede doelen. Blijf ons volgen voor meer informatie, inclusief het volledige streamschema, in de komende weken!
     
  • QuakeCon Twitch Team – Games spelen en delen met vrienden in de BYOC is de kern van QuakeCon, en dit jaar zal de wereldwijde QuakeCon-gemeenschap zich voor het eerst verenigen en verbinden via het officiële QuakeCon at Home Twitch Team. Het team viert QuakeCon, speelt en deelt games en helpt geld in te zamelen voor de door QuakeCon ondersteunde goede doelen. Sommige spelers zullen te zien zijn op de QuakeCon Twitch Team-pagina. We geven binnenkort meer details vrij over hoe spelers zich kunnen registreren om lid te worden van het QuakeCon at Home Twitch Team.
  • Esports Toernooi – Geen QuakeCon zonder een toernooi vol frags, dus dat is ook virtueel geworden voor 2020. Het 2019-2020 Quake Pro League-seizoen wordt afgesloten op ons Quake World Championship, dat plaatsvindt op zondag 9 augustus om 23:00 uur. Vanuit het comfort van hun eigen huis zullen de 24 beste spelers van over de hele wereld strijden om hun deel van $150.000 aan prijzen en de titel van seizoenskampioen binnen te halen. Quake-fans kunnen via de Global Super Stream live online kijken – blijf op de hoogte voor meer informatie.
     
  • Liefdadigheidsinitiatieven – Geld inzamelen voor goede doelen is al jaren een belangrijk onderdeel van QuakeCon en bezoekers hebben een enorme impact gehad op lokale, nationale en internationale groepen. We zijn verheugd om deze traditie op een wereldwijde en lokale manier voort te zetten. QuakeCon-spelers kunnen rechtstreeks aan organisaties doneren via de officiële QuakeCon at Home Twitch-stream, waaronder Direct ReliefUNICEFNAACP Legal Defense Fund en The Trevor Project
  • Liefdadigheidsinstellingen voor dieren: Iedereen zal de brave hondjes missen die elk jaar de Exhibit Hall bezoeken, dus dit jaar maken we de harige fondsenwerving wereldwijd. QuakeCon at Home zal nieuwe, exclusieve “Dogvahkiin” en “Catodemon” t-shirts te koop aanbieden, waarbij 100 procent van de winst naar zowel onze langdurige adoptiepartner in Dallas, Dallas Pets Alive, als naar FOUR PAWS, een wereldwijde dierenwelzijnsorganisatie, gaat.

Laat een antwoord achter