Rambo slaat iedereen tot pulp in nieuwe Mortal Kombat 11 trailer

Warner Bros. Games en NetherRealm Studios hebben vandaag een nieuwe Mortal Kombat 11 Ultimate-gameplaytrailer onthuld waarin Rambo zijn seriedebuut maakt, met de stem en het uiterlijk van acteur Sylvester Stallone.

John J. Rambo, een voormalig Special Forces-soldaat, neemt zijn unieke vechtvaardigheden mee naar de wereld van Mortal Kombat. Hij is uitgerust met zijn kenmerkende survivalmes voor man-tegen-mangevechten en een compound boog voor doelwitten op afstand. Rambo is een expert in één-op-ééngevechten en valt aan door vijanden vast te grijpen en vallen te gebruiken, zodat ze nooit weten wat hen overkomt. Hij combineert dit met zijn brute kracht om af te rekenen met iedere Kombatant die hem probeert tegen te houden.

Als onderdeel van Mortal Kombat 11 Ultimate en Kombat Pack 2 wordt de selectie speelbare vechters op 17 november uitgebreid met Rambo, gelicenseerd door STUDIOCANAL, en met personageskinversies van de films “First Blood”, “Rambo: First Blood Part II” en “Rambo III”.

Mortal Kombat 11 Ultimate wordt naar verwachting vanaf 17 november wereldwijd uitgebracht op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X | S, Xbox One, Nintendo Switch, PC en Google Stadia. Bovendien krijgen eigenaren en nieuwe kopers van Mortal Kombat 11 en Mortal Kombat 11 Ultimate op Ps4 en Xbox One toegang tot een gratis upgrade voor de PS5- en Xbox Series X|S-versie van hun game zonder extra kosten.

Ook interessant
Final Fantasy VII Remake heeft vandaag PlayStation 5 upgrade ontvangen
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x